(058) 256 13 56
U bevindt zich hier:  Home  /  Over ons

Het bedrijf

Een ambachtelijk familiebedrijf, dat is Westra Schilderwerken. Het schildersbedrijf werd in 1880 opgericht door Jacobus Westra, één van de verre voorvaderen van de huidige eigenaar; Bouwe Westra. Niet alleen de opgebouwde kennis, ervaring en klanten, maar ook de naam werd de afgelopen 135 jaar steeds doorgegeven van vader op zoon. Van Jacobus op Bouwe en van Bouwe weer op Jacobus. Inmiddels staat de zesde generatie aan het roer van Westra Schilderwerken.

Meer dan 135 jaar ervaring

Tegen de ervaring en kennis die Westra Schilderwerken de afgelopen 135 jaar opbouwde, kunnen vanzelfsprekend maar weinig schildersbedrijven op. De kundige medewerkers van Westra Schilderwerken kunnen elke huizenbezitter voorzien van goed, passend advies en gegarandeerd kwalitatief hoogstaand schilder-, behang- en glaswerk. Bovendien werkt Westra Schilderwerken ook voor de zakelijke markt. Planning en flexibiliteit in zowel uitvoer als oplevering zijn speerpunten waarin Westra Schilderwerken het verschil maakt.

De mensen achter Westra Schilderwerken zijn integer, vakkundig, gemotiveerd en enthousiast. Zij denken met u mee en stellen uw wensen voorop. Al meer dan 135 jaar.

Copyright © 2012 Westra Schilderwerken | Website ontwikkeld door: Basticom